Onze onderzoeken & diensten

Mozand biedt de volgende diagnostische analyses aan:

SOA onderzoek

Respiratoire onderzoek

Gastrointestinaal onderzoek

Schurft onderzoek

Schimmel onderzoek

Vaginitis onderzoek

 

 

Naast de huidige onderzoeken zijn wij altijd volop bezig om ons verder te ontwikkelen en ons aanbod uit te breiden. Op aanvraag kan er altijd gekeken worden of andere onderzoeken in samenwerking opgestart kunnen worden.

Microbioom

Farmacogenetica

Basis panel:

 

CYP2B6, CYP2C19, CYP2D6, CYP3A4, CYP3A5, CYP2C9, CYP1A2, UGT1A1, TPMT, VKORC1, DPYD, SLCO1B1,MTHFR, OPRM1, ABCB1, BCHE, ABCG2, COMT, CYP2C8, NUDT15,

( Mozand B.V. behoudt zich het recht voor om diagnoses aan andere europese medisch diagnostische (ISO15189) laboratoria uit te besteden waarbij de kwaliteitsstandaarden zoals u deze van Mozand B.V.gewaarbord worden )

Uitbesteding van Farmacogenetische Testen europese partner laboratoria

Bij Mozand B.V. hanteren we de hoogste normen voor kwaliteit en patiëntenzorg als onderdeel van onze toewijding aan diagnostische dienstverlening. In onze voortdurende inspanningen om de meest geavanceerde farmacogenetische testen aan te bieden, werken we samen met europese partners laboratoria voor specifieke aspecten van deze diagnostische procedures. Deze samenwerking stelt ons in staat om patiënten te voorzien van farmacogenetische informatie met een uitzonderlijke kwaliteit.

Compliance met Wet- en Regelgeving​

 

Mozand B.V. streeft ernaar volledig te voldoen aan de geldende Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot medische laboratoriumtests.

Waarom maken wij gebruik van partner laboratoria?

Wij ervaren een groeiende vraag naar nauwkeurige en betrouwbare farmacogenetische onderzoeken. Om in deze toenemende behoefte te kunnen voorzien, hebben we ervoor gekozen om daar waar nodig samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partnerlaboratoria. 

Kwaliteitswaarborging​

 

Wij benadrukken dat Mozand B.V. voortdurend toezicht houdt op de farmacogenetische testen die we uitbesteden aan onze partner laboratoria. Dit omvat regelmatige kwaliteitscontroles en audits om ervoor te zorgen dat alle procedures en resultaten voldoen aan onze strenge normen voor precisie en betrouwbaarheid.

Contact en Vragen​

 

Voor eventuele vragen of verzoeken om aanvullende informatie met betrekking tot onze farmacogenetische testen en de samenwerking met onze partner laboratoria, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen en te voorzien van de benodigde informatie.

 

Bij Mozand B.V. blijven we ons dagelijks inzetten voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten door hoogwaardige diagnostische diensten te bieden die voldoen aan alle toepasselijke wetten en voorschriften.

Validaties en gebruik apparatuur

Mozand heeft een ruime ervaring met het opzetten van validatie studies voor verschillende soorten apparatuur, afname materialen en onderzoeken. Wij staan altijd open voor een samenwerking waarbij onze laboratorium faciliteiten gebruikt kunnen worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om door Mozand uit te laten voeren. Hiervoor kan ook de apparatuur van Mozand gebruikt worden.